روش پخت میرزا قاسمی

بادمجان ها را روی اجاق گاز یا ذغال کباب کنید. باید بادمجان ها را تا حدی کباب کنید که پوست بادمجان بسوزد و مغز بادمجان نرم شود.

بعد از کباب شدن بادمجان ها پوست شان را بگیرید و بادمجان ها را  کاملا له کنید

درون یک تابه مقداری روغن می ریزیم و  سیر ها را یا له می کنیم یا رنده و نصف ان را داخل تابه می ریزیم. پس از اینکه سیرها را کمی تفت دادیم  بادمجان های له شده را به تابه اضافه می کنیم و می گذاریم که بادمجان خوب سرخ شود. این کار باید آنقدر ادامه یابد که بادمجان خوب به روغن بیفتد. البته بغضی ها آنقدر سرخ نمی کنند

برای اضافه کردن گوجه می توان دو جور عمل کرد. یک روش این است که گوجه را داخل آب جوش بیاندازیم و بعد پوست آن را بگیریم و خرد کنیم و یا اینکه از همان اول گوجه ها را با چاقو پوست بگیریم و بعد رنده کنیم
به هر حال گوجه های خرد شده را داخل بادمجان سرخ شده می ریزیم و پختن را ادامه می دهیم تا گوجه ها هم داخل بادمجان پخته شود

افزودن نمک و فلفل به غدای در حال پخت از اوجب واجبات است

حالا بادمجان خوب سرح شده و گوجه هم داخلش جا افتاده و مقدار اب خورش ما کم شده است و حالا نوبت به اضافه کردن تخم مرغ است. برای تخم مرغ زدن چند روش وجود دارد.

یک روش این است که در یک ماهیتابه دیگر کمی روغن بریزیم و نصفه سیر له شده را داخل روغن سرخ کنیم و بعد تخم مرغ ها را داخل آن سرخ کنیم. در حال سرخ شدن تخم مرغ ها را هم می زنیم. و وقتی تخم مرغ ها خوب سرخ شد این تخم مرغ ها را به مخلوط بادمجان و گوجه اضافه می کنیم و هم می زینم

یک روش دیگر این است که از همان ماهیتابه که بادمجان سرخ شده کار می کنیم. وسط ماهیتابه را باز می کنیم. روغن می ریزیم ونصف دیگر سیر را سرخ می کنیم و تخم مرغ را داخل آن می شکنیم و سرخ می کنیم و تخم مرغ را هم می زنیم و وقتی کمی تخم مرغ گرفت، آن را با بادمجان ها و گوجه هم می زنیم

و حالا خورش ما آماده شده است، آن را در ظرف می کشیم و برای خوردن آماده می کنیم. 

Twitter Linkedin Digg Reddit Email
این نوشته در بیماری و درمان ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.