شیوه پخت کشک بادمجان

پوست بادمجانها را بگیرید و آنها را به صورت طولی نصف کنید. برای گرفتن تلخی بادمجان آن را بشویید و رویش کمی نمک بپاشید و بگذارید حدود یک ربع ساعت بماند.  می توانید بادمجان را کمی بفشارید تا آبش را از دست بدهد. سپس آنها را خشک کنید. بادمجانها را در مقداری روغن به خوبی سرخ کنید. بادمجانهای سرخ شده را روی دستمال حوله ای بچینید تا روغن اضافی آنها تا حد امکان گرفته شود.

پیازها را به صورت خلالی خرد کنید و در با  روغن سرخ نمایید. وقتی پیاز شروع به سرخ شدن کرد به آن سیر رنده شده را اضافه کنید و  یک دقیقه دیگر تفت بدهید.

بادمجان را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید با حرارت ملایم تفت دهید. در ضمن هم زدن با قاشق چوبی بادمجان را له کنید (می توانید این کار را قبل از اضافه کردن بادمجان هم انجام دهید)

نعنا داغ درست کنید ( این را حتما می دانید چطور) 

مغز گردو را آسیاب یا خرد کنید.

نعنا داغ و گردوی خرد شده را نیز به مخلوط بادمجان اضافه کنید.

کشک را با یک چهارم لیوان آب سرد مخلوط کنید و به بادمجان ها اضافه نمایید و کمی تفت دهید تا آب اضافی غذا کشیده شود.

کشک بادمجان شما آماده است. آن را در ظرفی که می خواهید  بکشید و رویش را با پیاز داغ، نعنا داغ، کشک و گردو تزئین کنید. می توانید کمی گوشت چرخ کرده آماده کنید و همراه با کشک بادمجان و نان سرو نمایید.

Twitter Linkedin Digg Reddit Email
این نوشته در بیماری و درمان ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.